powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ

Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ με τον κόσμο να σχηματίζει ουρές χιλιομέτρων έξω από τα εκδοτήρια του σταδίου, και να εξαφανίζει τα εισητήρια μέσα σε λίγα μόνο λεπτά!


Η ανεπανάληπτη πορεία της ομάδας σε συνδυασμό με τη δημοτικότητα του αντιπάλου έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους της Κύπρου, που απέναντι στους Μαδριλένους αναμένεται να καταρρίψουν το ρεκόρ προσέλευσης του ΓΣΠ!


Γεγονός εν μέρει λογικό, αφού οι γαλαζοκίτρινοι δε διεκδικούν κάθε μέρα την είσοδό τους στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και από την άλλη το συγκρότημα του Ζοζέ Μουρίνιο προκαλεί δέος στο άκουσμα και μόνο του ονόματός του.


Η ομάδα με τις περισσότερες ευρωπαϊκές κατακτήσεις προσγειώνονται τη Δευτέρα στο νησί της Αφροδίτης και η Μεγαλόνησος αναμένεται να ζήσει πρωτόγνωρες στιγμές.


Το momentum πάντως για τους Ισπανούς δεν είναι και το καλύτερο δυνατό προερχόμενοι από δύο εκτός προγράμματος ισοπαλίες με σκορ 1-1, απέναντι σε Μάλαγα και Βιγιαρεάλ.
Από την άλλη οι πρωταθλητές Κύπρου δηλώνουν έτοιμοι για μια νέα υπέρβαση και έχοντας στο πλευρό τους την έμπρακτη στήριξη του κόσμου, που θα αποτελέσει το δωδέκατο παίκτη τους, εμφανίζονται αισιόδοξοι πως θα πάρουν το θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς του Μπερναμπέου που ακολουθεί.


Να αναφέρουμε τέλος ότι η αναμέτρηση της Τρίτης θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τη συχνότητα του MEGA στις 21:45