powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Έκπληκτοι έμειναν οι μπλαουγκρανα όταν παραμονές του αγώνα απέναντι στη Λεβερκούζεν έκανε την εμφάνισή του στο ξενοδοχείο ο Ραούλ .Ο 35χρονος πλέον φορ που σήμερα φορά τα χρώματα της Σάλκε δε δίστασε να πλησιάσει τους επί χρόνια μισητούς αντιπάλους του πίνοντας καφέ και αναλύοντας τα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το σύγχρονο σύμβολο στην ιστορία της βασίλισσας παρέμεινε για περισσότερο από τρεις ώρες να αποχωρώντας εμφανώς συγκινημένος στο συναπάντημα με παλιόφιλους που είχε συνυπάρξει σε Εθνική Ανδρών, νέων ακόμη και παίδων.

Ορκισμένος παντοτινός αντίπαλος, το αιώνιο σύμβολο της Ρεαλ, ευχήθηκε καλή τύχη στη προσεχής αναμέτρηση τους με τη Λεβερκούζεν επισημαίνοντας πως θα βρίσκεται στις κερκίδες του ΒΑΥ ΑΡΙΝΑ και θα υποστηρίζει την ομάδα της πατρίδας του. Σκηνικό απίστευτο που μόνο το ευ αγωνίζεσθε -σε μια προηγμένη ποδοσφαρικά χώρα- μπορεί να προσφέρει..

ΑΓΓΛΟΣ Ο ΠΟΝΤΟΛΣΚΙ

ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΟΝΤΟΛΣΚΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΕΤΡΑΕΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΣΑΒΙΝ ΚΑΙ ΑΝΡΙ ΟΙ ΛΟΝΔΡΕΖΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΝΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΦΟΡ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΤΟ ΡΟΜΠΙΝ ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΣΑΤΟΣ ΤΕΧΙΚΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ.

Ο ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΚΟΛΩΝΙΑΣ ΔΙΑΝΥΕΙ ΦΕΤΟΣ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΤΑ ΚΡΥΑΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ.

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ 26ΧΡΟΝΟΥ ΑΣΣΟΥ ΕΚΠΝΕΕΙ ΣΕ 1.5 ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΑ Ο ΜΕΤΡ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΩΝ DEAL ΑΡΣΕΝ ΒΕΝΓΚΕΡ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ 20.000.000€ ΠΟΣΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2009 ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΒΟΟΚΕΡ ΣΤΟ http://www.extrabet.blogspot.com/


O ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ!

ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟ ΣΙΤΕ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΠΡΟΣΦΕΡΩΝΤΑΣ ΚΕΡΔΗ...

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ

Η ευρωπαϊκή περιπέτεια του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε άδοξα, ωστόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά» ωστόσο, μόνο απογοητευμένος δεν θα πρέπει να αισθάνεται, από τη συγκλονιστική -κατά γενική ομολογία- πορεία που πραγματοποίησε, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι έχει τις βάσεις για ακόμη καλύτερη συνέχεια.Οι Θεσσαλονικείς έδωσαν δώδεκα ματς στην Ευρώπη και κατάφεραν να μείνουν αήττητοι σε όλα μέχρι το χθεσινό. Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Λάζλο Μπόλονι σημείωσε έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και μόλις μία ήττα στο εφετινό Europa League.Επίτευγμα συγκλονιστικό για το μπάτζετ και τα δεδομένα αυτής της ομάδας, που πάλεψε με μεγαθήρια και κοίταξε στα μάτια αντιπάλους παγκόσμιας κλάσης.Αρκετές εξάλλου ήταν και οι σπουδαίες βραδιές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη των φιλάθλων και θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για τις επόμενες γενιές των «ασπρόμαυρων>>.Ένα ονειρεμένο ταξίδι που φτάνει στο τέλος του, και παρά τη πικρία του αποκλεισμού, άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις…



Οι καλοί οιωνοί ήρθαν με το καλημέρα και τον υγιεινό περίπατο και ισάριθμες νίκες στα δύο ματς απέναντι στη Βαλερένγκα. Εν συνεχεία ακολούθησε η επική πρόκριση στους ομίλους επί της Καρπάτι, και μια ξανάστροφη σφαλιάρα σε όσους τον είχαν ξεγραμμένο την επόμενη της κλήρωσης…Οι ισοπαλίες με τη Ρούμπιν Καζάν, το εξάποντο με τη Σάμροκ Ρόβερς, η ιστορική νίκη στην έδρα της Τότεναμ, στιγμές που ζήλεψε κάθε μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος για να δέσει το κερασάκι στη τούρτα με το ανεπανάληπτο πάρτι που στήθηκε στις εξέδρες του Φρίουλι, με περισσότερους από 5.000 τρελαμένους οπαδούς να κάνουν απόβαση στη Βόρεια Ιταλία και να παραληρούν στις κερκίδες.

ΣΤΟ ΚΑΛΟ SPECIAL 2!

ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕ ΒΙΛΑΣ ΜΠΟΑΣ ΣΤΗ ΤΣΕΛΣΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ.

Ο ΡΟΜΑΝ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΤΟΣΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΑΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΠΑΓΩΝΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΟΙ ΜΠΛΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΘΕΩΡΟΥΤΑΝ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΕΤΡΑΔΑΣ ΣΤΗ PREMIER LEAGUE.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΟ, ΟΠΟΤΕ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ

Με αποκλεισμό ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία, ωστόσο, κέρδισε αυτό που ήθελε. Συγκεκριμένα, στην «Ένωση» δόθηκε προθεσμία μέχρι τις 31 Μαρτίου, προκειμένου να αποδείξει ότι το πλάνο που έχει παρουσιάσει είναι βιώσιμο τόσο για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου όσο και την αποπληρωμή των χρεών.
Όλα δείχνουν ότι η Ένωση ανέτρεψε τα προγνωστικά και με χαμένο χαρτί από χέρι, κέρδισε μια μεγάλη μάχη και με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, αλλά και με το χρόνο, προκειμένου να μπορέσει να ξεπεράσει το σκόπελο της αδειοδότησης της UEFA.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα πορευτεί και ο Παναθηναϊκός, του οποίου η περίπτωση δεν έχει το ίδιο... βάρος. Η κλήση των «πρασίνων» αφορά χρέη ύψους 2,5 εκατ. ευρώ από τα προηγούμενα έτη, με τον πρότερο έντιμο βίο της ΠΑΕ και το πλάνο που θα παρουσιάσουν οι εκπρόσωποι του «τριφυλλιού» να αποτελούν ουσιαστικά τη μοναδική υπερασπιστική τους γραμμή.

Στο τριφύλλι επιβλήθηκε η ίδια -εφέσιμη πάντα- ποινή ενός έτους, με αναστολή και μικρό χρηματικό πρόστιμο.Το καμπανάκι ήχησε δυνατά ωστόσο το πρόβλημα για τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας θα γίνει πιο έντονο αν τον Μάρτιο, όταν δεδομένα θα κληθούν ξανά από την UEFA, δεν έχουν καλύψει το άνοιγμα των 8 εκατ. ευρώ…

LIVE H MAXH TOY ΠΑΟΚ

Η πρόκριση πέταξε στο εφιαλτικό πρώτο τέταρτο για το ΠΑΟΚ που δέχθηκε δύο γκολ, και μοιραία αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση.

Δύο στημένες φάσεις έφεραν τα πάνω κάτω, και άλλαξαν τις ισορροπίες με το παράγοντα τύχη να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης.

Το γρήγορο γκολ στο πέμπτο μόλις λεπτό αποδείχθηκε ολέθριο πλήγμα για το Δικέφαλο, που φανερά επηρεασμένος δε μπόρεσε να επανέλθει ποτέ στο παιχνίδι και παραδόθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου.

Οι Ιταλοί ευτύχησαν να προηγηθούν με τη πρώτη αξιόλογη φάση που δημιούργησαν, και άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του λίμπερο Ντανίλο, που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και πάγωσε τη κατάμεστη Τούμπα.

Με τη ψυχολογία στα ουράνια οι Φριουλιτάνοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, ξανά από στημένη φάση. Δράστης αυτή τη φορά ο Φλόρες που με τρομερό κεραυνό στο 15’, πήρε μέσα στα δίχτυα τον ανήμπορο να αντιδράσει Κρέσιτς.

Ο Σέρβος γκολκίπερ φέρει τεράστια ευθύνη, καθώς με το τραγικό αυτό έγκλημα, έβαλε ταφόπλακα στις όποιες πιθανότητες πρόκρισης είχαν απομείνει.

Τα περιθώρια είχαν στενέψει, η ελληνική ομάδα χρειαζόταν επειγόντως γκολ αλλά η τύχη της γύρισε τη πλάτη!

Η κεφαλιά του Τσιρίλο σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι, ενώ δύο λεπτά αργότερα σε φάση καρμπόν, η κεφαλιά του Μαλεζά πέρασε σύριζα πάνω από το οριζόντιο.

Να δώσουμε πάντως τα συγχαρητήρια μας, στον υπέροχο κόσμο του ΠΑΟΚ που για μία ακόμη φορά στάθηκε περισσότερο από ποτέ στην ομάδα!

Πέμπτο στημένο για τους Θεσαλλονικείς, περνάει δυστυχώς και αυτό ανεκμεταλλευτό...

Σουτ του Αθανασιάδη, η μπάλα άουτ στο 38'.

Υπέροχος συνδυασμός του Κλάους με το Γεωργιάδη, αλλάο τελευταίος συλλαμβάνεται σε θέση οφ-σάιντ.

Σουτ του Γιάννου, με εξουδετερωμένο το Χαντάνοβιτς που περνά ελάχιστα αόυτ, στη μεγαλύτερη δίχως αφιβολία ευκαιρία του αγώνα!

Έχει μάτια και βλέπει ο διαιτητής τους ψευτο-τραυματσιμούς των Ιταλών, δίνοντας τέσσερα λεπτά επιπλεόν χρόνο για τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Τέλος πρώτου μέρους με την Ουντινέζε να προηγείται 0-2 και να περιμένει στο ακουστικό την αναμέτρηση Άλκμααρ - Άντερλεχτ για το ποία ομάδα θα αντιμετωπίσει πριν τα προημιτελικά.

Παγωμάρα επικρατεί στη Τούμπα, καθώς άπαντες πλέον έχουν αντιληφθεί πως αντί για ένα απαιτούνται πλέον τρία τέρματα!

Πιο πιθανό είναι να βγεί η Ελλάδα απο τη κρίση το 2012, παρά να προκριθεί ο σημερινός ΠΑΟΚ!

Για γέλια και για κλάματα η απόφαση του Νορβηγού να καταλογίζει πέναλντι σε απλή διεκδίκηση της μπάλας του Σνάουστερ με το Φλόρες.

Ο Ντομίτσι παίρνει φόρα .... στέλνει στην απέναντι το Κρέσιτς, και 0-3!

Άδικη και τραβηγμένη από τα μαλλιά η απόφαση η υπόδειξη για την άσπρη βούλα, που βάζει οριστικά ταφόπλακα στα όποια όνειρα των οπαδών.

Όλα κυλούν στραβά και ανάποδα για το ΠΑΟΚ, με το σκορ να είναι πλαστή είκονα.

Διαδικαστικά πλέον τα τρίαντα εναπομείναντα λεπτά...

Έκδηλη η απογοήτευση στους γηπεδούχους, με σύσσωμη την εξέδρα να ενθαρρύνει ακόμη και τώρα τους παίκτες βρίζοντας παράλληλα χυδαία το Νορβηγό ρέφερι.

Χωρίς τη μεγάλη φάση μετά το 0-3, μπαίνουμε αισίως στο τελευτάιο δεκάλεπτο...

Η προσπάθεια συνεχίζεται για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ψάχνουν με κάθε τρόπο το γκολ της τιμής. Ένα γκολ που αν έρθει είμαι σίγουρος ότι θα πανηγυριστεί σα πρόκριση από τη πραγματικά ατελείωτη αυτή λαοθάλασσα που έχει στήσει στις εξέδρες ένα ανεπανάληπτο πάρτι!

Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων, για να δούμε μήπως αλλάξει κάτι...

Όσο καταστροφική και αν κυλάει η αποψινή βραδία, η φετινή ευρωπαική πορεία του Δικέφαλου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και το χειροκρότημα του κόσμου, κάτω από υπό αυτές τις συνθήκες είναι η καλύτερη δυνατή επιβράβευση...

Φινάλε στη Τούμπα με την Ουντινέζε να θριαμβέυει και να προκρίνεται στους ''16'' για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Να δώσουμε πάντως τα συγχαρητήρια μας, στον υπέροχο αυτό κόσμο που απόψε ήταν συγκλονιστικός και στάθηκε περισσότερο από ποτέ στην ομάδα!

Το αντίο δεν ήταν το καλύτερο όμως οι παίκτες αποθεώνονται κατά την αποχωρησή τους, στο αποχαιρετιστήριο ματς μιας βραδιάς, που θα αποτελέσει βαριά κληρονομία και εφαλτήριο για τις επόμενες γενιές...

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΣΑΚΙΡΙ

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΖΕΡΝΤΑΝ ΣΑΚΙΡΙ.Ο ΝΕΑΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΗΟΤ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΡΑΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΕΑΛ ΤΣΕΛΣΙ ΚΑΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ.Ο ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΕΤΡΑΕΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑ -ΟΛΟΦΡΕΣΚΑ- ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΤΡΑΙΚΕΡ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΣΕΖΟΝ, ΚΑΘΩΣ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΠΝΕΥΣΕΙ ΣΤΗ BUNDSELINGA.

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΠΛΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Νίκη μισή κατηγορία για το Λεβαδειακό που άλωσε 0-1 τη Τριπολιτσά και έβαλε σε μπελάδες τον Αστέρα που έβγαλε στην επιφάνεια τα γνωστά επιθετικά του προβλήματα.Ο Βοιωτοί συνεχίζουν την εξαιρετική τους πορεία καθώς μετά το Παναθηναϊκό, νίκησαν με το ίδιο σκορ και τους Αρκάδες αποκτώντας πλέον βάσιμες ελπίδες τους για παραμονή στη κατηγορία.
Με χιονόπτωση και δυνατό αέρα ξεκίνησε το παιχνίδι στην Τρίπολη, με τους παίκτες του Αστέρα και του Λεβαδειακού να προσπαθούν στα πρώτα λεπτά να προσαρμοστούν στις συνθήκες. Οι Αρκάδες είχαν μια φλύαρη υπεροχή, έχοντας κάποιες καλές στιγμές με τους Ράγιος και Ουσέρο. Ωστόσο, στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψη των «πρασίνων» στα καρέ των γηπεδούχων, ο Κόρμπος έκανε τη σέντρα, ο Πόποβιτς με προβολή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Πόποβιτς έκανε τη σέντρα και ο Σουμπίνιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Ο Αστέρας προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να αντιδράσει ως το τέλος του ημιχρόνου.
Ο Σάκης Τσιώλης έριξε στο παιχνίδι αρχικά τον Μπρέσκα και στη συνέχεια τον Σολάκη, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει ο Αστέρας περισσότερες ευκαιρίες. Ο Λεβαδειακός από την άλλη προσπαθούσε να διαφυλάξει το υπέρ του σκορ, ρίχνοντας το βάρος στην άμυνα, ενώ όταν έβγαινε σε αντεπιθέσεις δημιουργούσε κινδύνους. Οι γηπεδούχοι πίεζαν κι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση με τον Περόνε να μην μπορεί να νικήσει τον Κυριακίδη από τα δύο μέτρα, με το 0-1 να μένει μέχρι τέλους.
Στις καθυστερήσεις ο νεοεισελθών Ναπολεόνι έκανε φάουλ στον Τσαμπούρη και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, καθώς κάτι είπε στον διαιτητή Κουκουλάκη. Πάντως ως το τελικό σφύριγμα ο Αστέρας δεν μπόρεσε να βάλει γκολ, κάτι που πλήρωσε ακριβά σε μία ακόμη αγωνιστική.

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

20ΑΡΗΣ Ο ΝΕΙΜΑΡ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΝΕΙΜΑΡ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑ.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΟΠΩΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ.
ΠΑΝΤΩΣ Ο ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ, ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΣ!ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ...

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΣΟΚ ΜΕ ΦΡΙΜΠΟΓΚ!

ΟΛΙΚΗ ΡΗΞΗ ΧΙΑΣΤΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΦΡΙΜΠΟΓΚ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕΖΟΝ.Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΗ ΓΟΥΛΒΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΚΠΡ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ.



Ο ΦΡΙΜΠΟΓΚ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΤΟΥ ΒΕΝΓΚΕΡ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ,ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΕΝΝΕΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.Ο ΑΛΣΑΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΑΝΟΥΕΛ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ (U-20) ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΘΩΣ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΕΠΑΙΞΕ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.



ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣΤΟΣΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΑΣΣΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗ ΠΟΡΤΑ!ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ 2010 Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΤΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΟΝΑΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΜΕ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.Η ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΝΩ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ.



ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΝΔΡΕΖΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ ΩΣΤΟΣΟ Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ -ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ- ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΔΟΞΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΜΟΝΟ ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΗ.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟΥΜΠΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΖΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΡΙΣΙΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΑΙΩΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ 11ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙ -ΟΦ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ.ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΟΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΥΕΦΑ ΑΦΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.

ΟΝΕΙΡΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΦΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ 0-1 ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ.ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΣΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΝΝΕΑ ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΡΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ Η ΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΜΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!

ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΙΣΘΗΤΑ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ.ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΥ ΗΤΤΟΥΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΜΕ 1-2 ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΜΙΝΟΥΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

ΜΟΙΡΑΙΟΣ Ο ΤΖΙΜΠΡΙΛ

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΙΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΤΗ QPR, ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΚΟΛ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ, ΟΜΩΣ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΛΟΓΗ.Ο ΓΑΛΛΟΣ ΣΤΡΑΙΚΕΡ ΒΓΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΤΑΚΛΙΝ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ.Ο ΡΕΦΕΡΙ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΒΑΛΛΕ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΥΤΗ ΚΑΡΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΙΣΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΜΗ ΠΡΟΗΓΟΥΤΑΝ, ΥΠΕΚΥΨΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 1-2 ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΥΛΒΣ.





*ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΠΩΣ Ο 30ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΕΧΕΙ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΕΜΠΟΥΤΑ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΚΟΛ.ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, Ο ΑΛΛΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ, ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ΣΑΤΕΡΛΑΝΤ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΛΑΤΣΙΟ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΚΠΡ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ ΤΗΣ ΡΕΑΛ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΨΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΕΡΡΙΨΕ Η ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΝΣΑΛΟ ΙΓΚΟΥΑΙΝ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ.Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΘΩΣ Ο ΠΕΡΣΙΝΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΞΙΣΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΙ ΛΟΝΔΡΕΖΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΡΚΕΤΑ ΟΜΩΣ Ο ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΗ ΛΟΓΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΤΟΝ 25ΧΡΟΝΟ ΣΤΡΑΙΚΕΡ ΟΜΩΣ ΤΥΧΟΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΛΟΓΩ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ.ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΩΣΤΟΣΟ ΔΕ ΝΑΥΑΓΗΣΕ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΓΑΜΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΡΕΝΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ...