powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ

Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ με τον κόσμο να σχηματίζει ουρές χιλιομέτρων έξω από τα εκδοτήρια του σταδίου, και να εξαφανίζει τα εισητήρια μέσα σε λίγα μόνο λεπτά!


Η ανεπανάληπτη πορεία της ομάδας σε συνδυασμό με τη δημοτικότητα του αντιπάλου έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους της Κύπρου, που απέναντι στους Μαδριλένους αναμένεται να καταρρίψουν το ρεκόρ προσέλευσης του ΓΣΠ!


Γεγονός εν μέρει λογικό, αφού οι γαλαζοκίτρινοι δε διεκδικούν κάθε μέρα την είσοδό τους στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και από την άλλη το συγκρότημα του Ζοζέ Μουρίνιο προκαλεί δέος στο άκουσμα και μόνο του ονόματός του.


Η ομάδα με τις περισσότερες ευρωπαϊκές κατακτήσεις προσγειώνονται τη Δευτέρα στο νησί της Αφροδίτης και η Μεγαλόνησος αναμένεται να ζήσει πρωτόγνωρες στιγμές.


Το momentum πάντως για τους Ισπανούς δεν είναι και το καλύτερο δυνατό προερχόμενοι από δύο εκτός προγράμματος ισοπαλίες με σκορ 1-1, απέναντι σε Μάλαγα και Βιγιαρεάλ.
Από την άλλη οι πρωταθλητές Κύπρου δηλώνουν έτοιμοι για μια νέα υπέρβαση και έχοντας στο πλευρό τους την έμπρακτη στήριξη του κόσμου, που θα αποτελέσει το δωδέκατο παίκτη τους, εμφανίζονται αισιόδοξοι πως θα πάρουν το θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς του Μπερναμπέου που ακολουθεί.


Να αναφέρουμε τέλος ότι η αναμέτρηση της Τρίτης θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τη συχνότητα του MEGA στις 21:45

ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΟ!

Στη πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του βρίσκεται ο Παναθηναϊκός καθώς πριν από λίγα λεπτά όλα τα μέλη του Δ.Σ. υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, ενώ ο Ανδρέας Βγενόπουλος ξεκαθάρισε πως υπό αυτές τις συνθήκες είναι αναγκασμένος να αποσύρει το 1,7 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, ο «Mr. MIG.» απείλησε πως πως θα κατηγορήσει τη διοίκηση της ομάδας για υπέξαιρεση σε περίπτωση που τα έχει δαπανήσει. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ απάντησε πως τα λεφτά δεν δόθηκαν και ότι οι παίκτες είδαν χρήματα στους λογαριασμούς τους μεν, αλλά αυτά προερχονται από άλλες πηγές, οπότε δεν προκύπτει τέτοιο θέμα.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μίλησε σε ανοιχτή ακρόαση και ξεκαθάρισε: «Με την επιστολή μου παλιότερα στον Δημήτρη Γόντικα είχα τονίσει πως τα χρήματά μου ήταν διαθέσιμα για αυτό το συγκεκριμένο διοικητικό συμβούλιο και με τον ίδιο πρόεδρο. Από την στιγμή που διαλύεται και δεν μπορώ να διασφαλίσω το πού θα διατεθούν τα χρήματα αυτά, ζητώ το 1.7 πίσω»!

Υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι καθόλου βέβαιο πως ο Δημήτρης Γόντικάς θα παραμείνει στη θέση του, αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο που απασχολεί, καθώς τίθεται ξεκάθαρα θέμα επιβίωσης της ΠΑΕ, αφού πλέον το Πρωτοδικείο και ο αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι ορατός.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά πλέον δεν υπάρχουν τα ελάχιστα εχέγγυα για να δουλέψουμε. Με αυτές τις εξελίξεις δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας αυτό το διάστημα, την ομάδα και τον προπονητή που κράτησαν την ομάδα όρθια. Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου, παραιτούμαστε για να ευαισθητοποιηθούν οι ιδιοκτήτες.

Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να βρει τον δρόμο του. Οι εξελίξεις θα τρέξουν στις 18 Απριλίου. Τότε θα γίνει, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα, νέα Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου ΔΣ. Είναι προφανείς οι λόγοι που δεν μπορούμε να συνεχίσουμε», είπε αρχικά ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για το τι μέλλει γενέσθαι…
Όσο για την UEFA και το τι θα γίνει στο εξής, επισήμανε:
«Έχουν δρομολογηθεί κινήσεις και θα γίνει κάποια προσπάθεια. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια, πλέον απευθυνθείτε στους μετόχους. Το τελευταίο που μπορώ να σας πω ως πρόεδρος είναι ότι θα πάω να μεταφέρω στους παίκτες τις εξελίξεις».
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από τα παραπάνω, οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα καθοριστικές για το μέλλον του ενδοξότερου συλλόγου της χώρας που από τα μεγαλεία του παρελθόντος οδεύει ολοταχώς προς τη διάλυση και τον αφανισμό του από το ποδοσφαιρικό χάρτη!

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΖΟΥΜΕ!

ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΠΗΓΗ ΑΛΛΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΗΠΙΕ Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ 3-0 ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 4-0 ΤΟΥ ΣΑΝ ΣΙΡΟ. Ο ΒΕΝΓΚΕΡ ΕΚΑΝΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ.


ΜΕ ΤΟ ΤΟΜΑΣ ΡΟΖΙΤΣΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΔΥΟ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΡΟΜΠΙ ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ 3-0 ΣΤΟ 42' ΑΠΟ ΕΥΣΤΟΧΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΕΝΑΛΤΙ.



ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΠΙΚΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΗΤΑΝ ΕΚΔΗΛΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΑΔΩΝ.



ΑΠΟ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΟΙΡΑΙΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΤΑΝ ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΚΕΝΗ ΣΧΕΔΟΝ ΕΣΤΙΑ.



Ο 28ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡ ΑΣΤΟΧΗΣΕ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΠΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙ ΕΞΗΝΤΑ ΛΕΠΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΡΟΣΣΟΝΕΡΙ.



ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ -ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΗΤΤΑ- ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΧΤΑΔΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΖΟΡΙΣΤΗΚΕ ΕΚΑΜΨΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΕΝΙΤ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ!