powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

LIVE H MAXH TOY ΠΑΟΚ

Η πρόκριση πέταξε στο εφιαλτικό πρώτο τέταρτο για το ΠΑΟΚ που δέχθηκε δύο γκολ, και μοιραία αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση.

Δύο στημένες φάσεις έφεραν τα πάνω κάτω, και άλλαξαν τις ισορροπίες με το παράγοντα τύχη να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης.

Το γρήγορο γκολ στο πέμπτο μόλις λεπτό αποδείχθηκε ολέθριο πλήγμα για το Δικέφαλο, που φανερά επηρεασμένος δε μπόρεσε να επανέλθει ποτέ στο παιχνίδι και παραδόθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου.

Οι Ιταλοί ευτύχησαν να προηγηθούν με τη πρώτη αξιόλογη φάση που δημιούργησαν, και άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του λίμπερο Ντανίλο, που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και πάγωσε τη κατάμεστη Τούμπα.

Με τη ψυχολογία στα ουράνια οι Φριουλιτάνοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, ξανά από στημένη φάση. Δράστης αυτή τη φορά ο Φλόρες που με τρομερό κεραυνό στο 15’, πήρε μέσα στα δίχτυα τον ανήμπορο να αντιδράσει Κρέσιτς.

Ο Σέρβος γκολκίπερ φέρει τεράστια ευθύνη, καθώς με το τραγικό αυτό έγκλημα, έβαλε ταφόπλακα στις όποιες πιθανότητες πρόκρισης είχαν απομείνει.

Τα περιθώρια είχαν στενέψει, η ελληνική ομάδα χρειαζόταν επειγόντως γκολ αλλά η τύχη της γύρισε τη πλάτη!

Η κεφαλιά του Τσιρίλο σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι, ενώ δύο λεπτά αργότερα σε φάση καρμπόν, η κεφαλιά του Μαλεζά πέρασε σύριζα πάνω από το οριζόντιο.

Να δώσουμε πάντως τα συγχαρητήρια μας, στον υπέροχο κόσμο του ΠΑΟΚ που για μία ακόμη φορά στάθηκε περισσότερο από ποτέ στην ομάδα!

Πέμπτο στημένο για τους Θεσαλλονικείς, περνάει δυστυχώς και αυτό ανεκμεταλλευτό...

Σουτ του Αθανασιάδη, η μπάλα άουτ στο 38'.

Υπέροχος συνδυασμός του Κλάους με το Γεωργιάδη, αλλάο τελευταίος συλλαμβάνεται σε θέση οφ-σάιντ.

Σουτ του Γιάννου, με εξουδετερωμένο το Χαντάνοβιτς που περνά ελάχιστα αόυτ, στη μεγαλύτερη δίχως αφιβολία ευκαιρία του αγώνα!

Έχει μάτια και βλέπει ο διαιτητής τους ψευτο-τραυματσιμούς των Ιταλών, δίνοντας τέσσερα λεπτά επιπλεόν χρόνο για τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Τέλος πρώτου μέρους με την Ουντινέζε να προηγείται 0-2 και να περιμένει στο ακουστικό την αναμέτρηση Άλκμααρ - Άντερλεχτ για το ποία ομάδα θα αντιμετωπίσει πριν τα προημιτελικά.

Παγωμάρα επικρατεί στη Τούμπα, καθώς άπαντες πλέον έχουν αντιληφθεί πως αντί για ένα απαιτούνται πλέον τρία τέρματα!

Πιο πιθανό είναι να βγεί η Ελλάδα απο τη κρίση το 2012, παρά να προκριθεί ο σημερινός ΠΑΟΚ!

Για γέλια και για κλάματα η απόφαση του Νορβηγού να καταλογίζει πέναλντι σε απλή διεκδίκηση της μπάλας του Σνάουστερ με το Φλόρες.

Ο Ντομίτσι παίρνει φόρα .... στέλνει στην απέναντι το Κρέσιτς, και 0-3!

Άδικη και τραβηγμένη από τα μαλλιά η απόφαση η υπόδειξη για την άσπρη βούλα, που βάζει οριστικά ταφόπλακα στα όποια όνειρα των οπαδών.

Όλα κυλούν στραβά και ανάποδα για το ΠΑΟΚ, με το σκορ να είναι πλαστή είκονα.

Διαδικαστικά πλέον τα τρίαντα εναπομείναντα λεπτά...

Έκδηλη η απογοήτευση στους γηπεδούχους, με σύσσωμη την εξέδρα να ενθαρρύνει ακόμη και τώρα τους παίκτες βρίζοντας παράλληλα χυδαία το Νορβηγό ρέφερι.

Χωρίς τη μεγάλη φάση μετά το 0-3, μπαίνουμε αισίως στο τελευτάιο δεκάλεπτο...

Η προσπάθεια συνεχίζεται για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ψάχνουν με κάθε τρόπο το γκολ της τιμής. Ένα γκολ που αν έρθει είμαι σίγουρος ότι θα πανηγυριστεί σα πρόκριση από τη πραγματικά ατελείωτη αυτή λαοθάλασσα που έχει στήσει στις εξέδρες ένα ανεπανάληπτο πάρτι!

Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων, για να δούμε μήπως αλλάξει κάτι...

Όσο καταστροφική και αν κυλάει η αποψινή βραδία, η φετινή ευρωπαική πορεία του Δικέφαλου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και το χειροκρότημα του κόσμου, κάτω από υπό αυτές τις συνθήκες είναι η καλύτερη δυνατή επιβράβευση...

Φινάλε στη Τούμπα με την Ουντινέζε να θριαμβέυει και να προκρίνεται στους ''16'' για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Να δώσουμε πάντως τα συγχαρητήρια μας, στον υπέροχο αυτό κόσμο που απόψε ήταν συγκλονιστικός και στάθηκε περισσότερο από ποτέ στην ομάδα!

Το αντίο δεν ήταν το καλύτερο όμως οι παίκτες αποθεώνονται κατά την αποχωρησή τους, στο αποχαιρετιστήριο ματς μιας βραδιάς, που θα αποτελέσει βαριά κληρονομία και εφαλτήριο για τις επόμενες γενιές...