powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΟ!

Στη πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του βρίσκεται ο Παναθηναϊκός καθώς πριν από λίγα λεπτά όλα τα μέλη του Δ.Σ. υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, ενώ ο Ανδρέας Βγενόπουλος ξεκαθάρισε πως υπό αυτές τις συνθήκες είναι αναγκασμένος να αποσύρει το 1,7 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, ο «Mr. MIG.» απείλησε πως πως θα κατηγορήσει τη διοίκηση της ομάδας για υπέξαιρεση σε περίπτωση που τα έχει δαπανήσει. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ απάντησε πως τα λεφτά δεν δόθηκαν και ότι οι παίκτες είδαν χρήματα στους λογαριασμούς τους μεν, αλλά αυτά προερχονται από άλλες πηγές, οπότε δεν προκύπτει τέτοιο θέμα.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μίλησε σε ανοιχτή ακρόαση και ξεκαθάρισε: «Με την επιστολή μου παλιότερα στον Δημήτρη Γόντικα είχα τονίσει πως τα χρήματά μου ήταν διαθέσιμα για αυτό το συγκεκριμένο διοικητικό συμβούλιο και με τον ίδιο πρόεδρο. Από την στιγμή που διαλύεται και δεν μπορώ να διασφαλίσω το πού θα διατεθούν τα χρήματα αυτά, ζητώ το 1.7 πίσω»!

Υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι καθόλου βέβαιο πως ο Δημήτρης Γόντικάς θα παραμείνει στη θέση του, αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο που απασχολεί, καθώς τίθεται ξεκάθαρα θέμα επιβίωσης της ΠΑΕ, αφού πλέον το Πρωτοδικείο και ο αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι ορατός.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά πλέον δεν υπάρχουν τα ελάχιστα εχέγγυα για να δουλέψουμε. Με αυτές τις εξελίξεις δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας αυτό το διάστημα, την ομάδα και τον προπονητή που κράτησαν την ομάδα όρθια. Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου, παραιτούμαστε για να ευαισθητοποιηθούν οι ιδιοκτήτες.

Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να βρει τον δρόμο του. Οι εξελίξεις θα τρέξουν στις 18 Απριλίου. Τότε θα γίνει, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα, νέα Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου ΔΣ. Είναι προφανείς οι λόγοι που δεν μπορούμε να συνεχίσουμε», είπε αρχικά ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για το τι μέλλει γενέσθαι…
Όσο για την UEFA και το τι θα γίνει στο εξής, επισήμανε:
«Έχουν δρομολογηθεί κινήσεις και θα γίνει κάποια προσπάθεια. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια, πλέον απευθυνθείτε στους μετόχους. Το τελευταίο που μπορώ να σας πω ως πρόεδρος είναι ότι θα πάω να μεταφέρω στους παίκτες τις εξελίξεις».
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από τα παραπάνω, οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα καθοριστικές για το μέλλον του ενδοξότερου συλλόγου της χώρας που από τα μεγαλεία του παρελθόντος οδεύει ολοταχώς προς τη διάλυση και τον αφανισμό του από το ποδοσφαιρικό χάρτη!